Adorable little girl in blooming spring apple garden outdoors

Gå længere end bare arkivfotos

Når du søger rundt i Mostphotos arkiv med millioner af billeder og så opdager du også at det er meget mere end hvad man normalt forventer fra et site med arkivfotos. Mostphotos byder på et bredt udvalg af autentiske og ægte billeder, som det er svært at finde andetsteds. Platformen gør det muligt at købe billider fra en langt større grupper fotografer end normalt, da Mostphotos både samarbejder med professionelle såvel som hobbyfotografer. Og den kombination kan man ikke slå! Det giver et meget mere alsidigt og varieret udbud af billeder, med indhold skudt i studier og billeder ude fra den virkelige verden fra Mostphotos 84.010 medlemmer.

Mostphotos adskiller sig på mange måder fra andre sider med arkivfotos. Udover at samarbejde med langt flere fotografer, så har Mostphotos også en anden tilgang i forhold til indholdet. Traditionelle arkivsites godtager kun en procentdel af det indhold som bliver sendt ind. Og den procentdel er ikke altid lige i øjet. Derfor ender det også hurtigt med at det ser meget ens ud! Mostphotos forstår at kunder har brug for variation på tværs af forskellige arbejdsområder, regioner og lande. Af samme årsag accepterer Mostphotos et meget bredere udvalg af billeder, så kunder, hvor end de befinder sig, kan finde præcis hvad de skal bruge.

Der bliver uploadet titusindvis af billeder hver uge, for på den måde at sikre at der kontinuerligt kommer nyt kvalitets indhold. Fotografer fra hele verden uploader indhold og det er tydeligt at det her er siden hvor man kan finde de lokalt relevante billeder. Smukke fotos inspireret af det virkelige liv. Mostphotos er ideelt til kunder som leder efter autentisk indhold til brug på sociale medier. Brugere på sociale medieplatforme er vandt til real-life billeder som den slags der findes hos Mostphotos, og for dem vil det traditionelle og mere generiske billede ikke virke appellerende. Hvis man skal holde sig på bølgelængde med det brugersegment så kræver det at man ikke nøjes med at købe arkivfotos.

Tusindvis af kunder sætter deres lid til Mostphotos. Freelancers, mindre firmaer og større organisationer indenfor stort set alle områder. Hvad der også er med til at gøre Mostphotos særligt er at en stor del af de nye kunder er blevet henvist til Mostphotos af eksisterende kunder. Det vidner om Mostphotos gode kvalitet og det brede udvalg af billeder. Selvfølgelig til billige priser for alle kunder.

Ikke flere hensyn til licensaftaler når du køber billeder

Når du køber billeder hos Mostphotos, kan du bruge dem ubegrænset til alle dine projekter. For altid. Mange arkivfoto sites har en tidsbegrænsning, men ikke hos Mostphotos. Uden den forhindring, kan kunder bedre fokusere på det der virkeligt gælder. Det eneste du skal undersøge når du køber billeder er om billedet har et kommercielt eller redaktionelt licens. Med et redaktionelt licens kan billeder anvendes til redaktionelt indhold, som f.eks. i en nyhedsartikel. Med et kommercielt licens kan billedet frit anvendes til alle kommercielle, reklame eller redaktionelle formål. Alle Mostphotos billeder er tydeligt markerede med licenstypen.

Se priser

Glem alt om at betale for ekstra for konti med flere brugere

Hvis du har benyttet andre arkivfoto services til at købe billeder, så vil du nikke genkendende til problemer med at købe licens til alle medlemmer af dit team, så de har uafhængig adgang til at downloade og købe billeder. Hos Mostphotos skal du aldrig bekymre dig om det igen! Du kan frit oprette brugerkonti til alle medlemmer af dit team eller dit firma - gratis! Det er alle tiders måde at købe billeder til en større organisation med en lang række teammedlemmer.

Se priser

Priser og pakkeløsninger til alle behov

Uanset om du skal bruge et enkelt billede eller store mænger billeder: så giver det god mening at købe billeder hos Mostphotos. Du kan købe billeder ét af gangen for 55 DKK (small), 79 DKK (medium), eller 199 DKK (large) per billeder eller gennem vores månedlige pakkeløsning, med gode rabatter ved køb af større mængder billeder og priser fra 2,92 DKK per billede, eller via vores smarte Download pakker med priser fra 41,00 DKK per billeder, hvor du får et helt år til at benytte download rabatterne. Gå til vores Side med priser for at læse mere og for at finde den løsning som passer dig bedst.

Se priser

Prøv en smartere måde at købe arkivfotos

Download Pakker
  • Alle størrelser
  • Ubegrænset antal under-konti
  • Valid 12 months
Månedlige pakkeløsninger
image description
Price per month
  • Alle størrelser
  • Ubegrænset antal under-konti
  • Afmeld til hver en tid
Enkelt-downloads
image description
Number of images
  • Applies to all images